Nieuws

Toekomstbestendige bedrijventerreinen in Ede

Toekomstbestendige bedrijventerreinen in Ede

De afgelopen jaren heeft de gemeente Ede veel nieuwe bedrijventerreinen ontwikkeld, met name langs de snelwegen A12 en A30. In de stad Ede en de kernen eromheen liggen nu bij elkaar zo’n 450 hectare aan bedrijventerreinen. Een groot gebied met verschillende functies: van internationale logistieke centra tot meer lokaal georiënteerde terreinen bij de kleinere kernen in het buitengebied. Het is van belang dat deze terreinen ook in de toekomst attractieve en succesvolle werklocaties blijven. Bureau BUITEN doet hiervoor een revitaliseringsonderzoek.

Toekomstbestendigheid van werklocaties
Samen met ondernemers op de terreinen kijken we naar de toekomstbestendigheid van de werklocaties: ondernemers weten namelijk het beste welke knelpunten en verbetermogelijkheden er zijn op bedrijventerreinen.

In mei maken we op elk bedrijventerrein een tour samen met ondernemers. Ook maken we slim gebruik van de data uit de gemeentelijke databases, die we vervolgens verwerken in factsheets. De input gebruiken we om een door ondernemers gedragen revitaliseringsonderzoek te komen. Hierin worden acties opgesteld om de bedrijventerreinen klaar te stomen voor de toekomst en er betere werklocaties van te maken. Economische kracht, kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij centraal.

Meer informatie?
Neem contact op met Bart van Rijkom via e-mail bart.vanrijkom@bureaubuiten.nl

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht