Wij werken aan

Ruimtelijke economie

Wij werken met passie aan een sterke en duurzame economie in een aantrekkelijke omgeving

Ruimtelijke economie

Bent u op zoek naar een economische visie voor uw regio, een advies over de herstructurering of transformatie van een bedrijventerrein of een aanpak om de bereikbaarheid in uw regio verbeteren? Wij denken graag met u mee.

Werken, wonen, mobiliteit, economie en gebiedsontwikkeling met elkaar verbinden. Dat is waar wij sterk in zijn. Wij leveren gedegen onderzoek en strategisch advies, waarbij duurzaamheid en kwaliteit centraal staan. Daarnaast bieden we tijdelijke capaciteit om uw project een stap verder te brengen. Denk daarbij aan een strategie voor een binnenstedelijke transformatieopgave, een marktanalyse voor toekomstbestendige werklocaties of de inzet van één van onze adviseurs als omgevingsmanager bij complexe mobiliteitsvraagstukken.

Wilt u een visie, programma of plan, waarmee economische kansen een impuls krijgen en duurzaamheid, ruimtelijke kwaliteit en leefbaarheid centraal staan? Onze adviseurs doen dit samen met u. Wij zorgen ervoor dat alle partijen, zoals bedrijven, bewoners en overheden geënthousiasmeerd worden en actief betrokken zijn. Ook kunnen wij natuurlijk de uitvoering verzorgen.

Klaar voor de mobiliteit van de toekomst

Samen staan we voor de opgave om Nederland bereikbaarheid te houden, zonder dat dit ten koste gaat van het klimaat, de leefomgeving en de gezondheid. Mobiliteit kan en moet daarom schoner én slimmer, en tegelijkertijd voor iedereen toegankelijk blijven. Lees hierover verder op onze pagina over mobiliteit.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel ons op 030-2318945.

Ruimtelijke economie
Project

Een bloeiende creatieve industrie in een levendige stad

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht