Nieuws

Wie zijn de duurzame koplopers op uw bedrijventerrein?

Wie zijn de duurzame koplopers op uw bedrijventerrein?

Om bedrijventerreinen te verduurzamen heb je koplopers nodig die ervaring hebben met duurzaamheidsmaatregelen. Deze organisaties investeren in duurzame bedrijfsvoering en willen mogelijk ook tijd en/of geld investeren in een duurzaam bedrijventerrein. Bureau BUITEN brengt deze duurzame koplopers graag voor u in kaart.

Goed voorbeeld doet volgen

Het belang van deze lokale duurzaamheids-koplopers voor de verduurzaming van een terrein komt ook uit het gezegde “goed voorbeeld doet volgen”. Een organisatie met vergevorderde duurzaamheidsambities, maatregelen en ervaring kan een aanjager zijn voor de verduurzaming van andere organisaties op het terrein. Ook kunnen organisaties van elkaar leren door de lokaal aanwezige kennis en ervaring met verduurzaming.

Top 5 van duurzame koplopers

Wie zijn nu die duurzame koplopers op uw bedrijventerrein? Bureau BUITEN kan een overzicht maken van deze koplopers. In onze databank kunnen we zien welke bedrijven bijvoorbeeld een subsidieaanvraag hebben ontvangen voor duurzaam energieopwekking en welke panden BREEAM-gecertificeerd zijn. Bent u bezig met de verduurzaming van het bedrijventerrein neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Neem contact op met onze data-expert Miles Copping, miles.copping@bureaubuiten.nl.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht