Wij werken aan

Toerisme en recreatie

Wij werken met passie aan aantrekkelijke bestemmingen, inspirerende belevenissen en een mooie leefomgeving waar het prettig wonen, verblijven en recreëren is. Nu en in de toekomst!

Toerisme en recreatie

Wilt u een (regionale) visie vrijetijdseconomie of uitvoeringsagenda opstellen? Bent u op zoek naar nieuwe doelgroepen of wilt u bezoekers juist beter spreiden? Wilt u handvatten voor toeristisch-recreatieve ontwikkeling van een gebied of locatie? Of bent u op zoek naar een strategie om uw bestemming samen met stakeholders duurzaam te ontwikkelen? Wij gaan graag voor u aan de slag!

Aantrekkelijke bestemmingen

De ontwikkelingen op het gebied van toerisme en recreatie gaan ontzettend snel. Hoe speelt u daar als gemeente, provincie of regio op in? Hoe creëert u toeristisch-recreatieve ontwikkeling met meerwaarde voor bewoners, bedrijven en bezoekers, waarbij de unieke waarden behouden blijven en de (lokale) economie versterkt wordt?

Onze adviseurs weten het onderscheidend vermogen van uw dorp, stad of regio te identificeren en te vertalen naar krachtige belevenissen voor bezoekers, kansen voor ondernemers en een prettige leefomgeving voor bewoners. Samen met u en de regionale stakeholders werken wij aan aantrekkelijke, leefbare en veerkrachtige bestemmingen, zodat de vrijetijdseconomie optimaal kan bijdragen aan de regionale economie, leefbaarheid en brede welvaart.

Regionale samenwerking

Bij het versterken van de vrijetijdseconomie is de samenwerking tussen alle stakeholders in de regio van belang. Wij helpen u de benodigde samenwerking te organiseren met belanghebbende organisaties, ondernemers, maatschappelijke organisaties en bewoners. Wij hebben ruime ervaring met creatieve participatieprocessen, strategieën en productontwikkeling voor een duurzame vrijetijdseconomie. Met onderbouwde keuzes en gezamenlijke inzet realiseren we concrete en haalbare uitvoeringsplannen die op draagvlak kunnen rekenen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een keer vrijblijvend met ons in gesprek? Neem contact op met Anneke van Mispelaar, e-mailadres anneke.vanmispelaar@bureaubuiten.nl of bel ons op 030-2318945.

Wilt u alle informatie overzichtelijk op een rij? Lees hieronder onze factsheet over toerisme en recreatie.

Download factsheet

 

Wij zijn partner van de Leefstijlvinder.

Toerisme en recreatie
Project

Ontwikkelrichtingen voor recreatiegebieden rondom de stad Utrecht

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht