Nieuws

Duurzaam herstel na corona

Duurzaam herstel na corona

We worden allemaal geconfronteerd met de gevolgen van de coronacrisis. Bureau BUITEN volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en denkt graag met u mee om zo goed mogelijk te anticiperen op deze gevolgen. Wilt u bijvoorbeeld de economische effecten in kaart hebben? Of wilt u een economisch herstelplan of een strategie voor duurzaam herstel? In onze productsheet over corona leest u hoe wij u op weg kunnen helpen.

Grote economische impact

De wereld is in de ban van het coronavirus. Hoewel de maatregelen tegen het virus nu stapje voor stapje worden teruggeschroefd is de impact nog steeds enorm. Naast impact op de gezondheid en de maatschappij zijn ook de economische gevolgen groot. Hoewel voor dit jaar de contouren van de recessie steeds duidelijker worden, is het tempo van herstel nog met veel onzekerheden omgeven. Daarnaast verschillen de effecten sterk per gebied. Dit vraagt om lokaal en regionaal maatwerk in economisch herstelbeleid. Wilt u weten hoe uw gemeente het beste om kan gaan met de economische gevolgen van de coronacrisis? Onze adviseurs brengen dit graag voor u in kaart.

Wat kunnen wij voor u betekenen

  • Economische scan corona-effecten: we brengen economische gevolgen regionaal/ lokaal in beeld en vertalen nationale of regionale prognoses naar de regionale of lokale context.
  • Een economisch herstelplan op lokaal/ regionaal niveau, gecombineerd met arbeidsmarktprojecten (matchen vraag-aanbod).
  • Ondersteuning bij de ‘weg naar Europese subsidies’, dat is juist nu relevant.
  • Advies voor recreatie en toerisme: kansen voor innovatie, het werkbaar maken van de anderhalvemeter samenleving, destinatiemarketing/spreiding.
  • Strategie groene economie: handvatten voor een duurzaam herstel.

Alle informatie op een rij

Wij hebben alle informatie in een productsheet gezet. U kunt deze hier downloaden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over duurzaam herstel na corona neem contact op met Joost Hagens, joost.hagens@bureaubuiten.nl of bel ons op 030-2318945.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht