Werken bij Bureau BUITEN

Met passie werken aan een sterke, mooie en duurzame omgeving.

Werken bij Bureau BUITEN

Werken bij Bureau BUITEN betekent ruimte voor groei en ontwikkeling. Het enthousiaste team zet zich dagelijks in voor een sterker, duurzamer en mooier Nederland. Onze focus ligt op het vinden van vooruitstrevende en duurzame oplossingen. Binnen én buiten de gebaande paden.

Aan de slag als adviseur

Wij staan altijd open voor ambitieuze adviseurs die ons team kunnen versterken. Onze adviseurs werken aan een breed scala aan projecten, vanuit verschillende specialistische achtergronden. Enthousiasme, doortastendheid en betrokkenheid is wat onze adviseurs kenmerkt.  Er is veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Wij werken vanuit ons kantoor in hartje Utrecht en bij en met opdrachtgevers door het hele land. Ben je geïnteresseerd om bij ons aan de slag te gaan als adviseur, neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn bij Bureau BUITEN goed geregeld. Je krijgt 30 vakantiedagen, volledige reiskostenvergoeding, een opleidingsbudget van 1 maandsalaris en een goede onkostenvergoeding. Er is een gunstige collectieve pensioenregeling en er is een winstdelingsregeling. Ook telefoon en laptop van de zaak behoren tot de mogelijkheden.

Kennisdeling & teambuilding

Bureau BUITEN investeert in kennisdeling en teambuilding. Wij organiseren 1 keer in de 8 weken een dag waar we kennis delen over een specifiek onderwerp, een actuele maatschappelijke opgave of over teamcompetenties en samenwerking.

Ook organiseren we elk jaar een BUITEN-event. We zijn bijvoorbeeld naar Den Haag geweest waar we een rondleiding op de fiets hebben gekregen op het bedrijventerrein De Binckhorst, wat nu volop in ontwikkeling is. Na een lunch op de mooie rooftopbar van BINK met uitzicht op de skyline van Den Haag hebben we een lasergame gedaan en zijn we gaan RIB-varen. De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue op het Scheveningse strand met de ondergaande zon.

Naast dit jaarlijkse event organiseren we tussendoor ook nog leuke borrels en activiteiten.

Stage lopen

Wij investeren in nieuw talent. Wij hebben regelmatig stageplaatsen voor (master) studenten (economische) geografie, leisure, tourism and environment of andere relevante studierichtingen. Wij kunnen afhankelijk van de match tussen jouw ideeën en onze activiteiten twee typen stages bieden:

  • Meeloopstage
    Je werkt een aantal dagen per week aan diverse projecten binnen het bureau, om een beter beeld te krijgen van het werken bij een adviesbureau.
  • Onderzoeksstage
    Je combineert eigen onderzoek vanuit je studie met de praktijk van ons bureau.

Waar mogelijk koppelen wij samen met jou het onderzoek aan een specifieke vraag van één van onze opdrachtgevers. Zo wordt jouw onderzoek en advies direct toegepast.  Om een goed beeld te krijgen van het werken bij een adviesbureau, werken veel van onze stagiairs een aantal uur per week aan mee aan onze projecten. Stages bij Bureau BUITEN duren minimaal 3 maanden. Stagiairs ontvangen een goede stagevergoeding.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Sollicitatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.