Werken bij Bureau BUITEN

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Kom jij ons team versterken?

Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen? Met veel vrijheid én verantwoordelijkheid?
Bij Bureau BUITEN werk je samen met 32 gedreven adviseurs aan verschillende projecten die
Nederland sterker, mooier én duurzamer maken. Kom jij ons team versterken?

Veel kennis en ervaring

Adviseur Ilse vertelt: “Bureau BUITEN is een platte organisatie. Als je hier gaat werken kom je meteen in een warm bad. Er is een mentor en een ontwikkelingsplan. Er is veel kennis en ervaring aanwezig over hoe schrijf je visies, hoe organiseer je workshops. Iedereen staat klaar om vragen te beantwoorden en je mee te nemen in de projecten. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor ontspanning.”

Vacatures

Kom je ons team versterken? Lees hieronder onze openstaande vacatures.

Op zoek naar een stage?

Wij investeren in nieuw talent. Jaarlijks zijn er stageplaatsen beschikbaar voor (master) studenten (economische) geografie, planologie, economie, toerisme of andere relevante studierichtingen. Je kan een meeloopstage of een onderzoekstage doen. Graag koppelen wij jou aan een specifieke vraag van één van onze opdrachtgevers. Zo wordt jouw onderzoek en advies direct toegepast in de praktijk. Alle stagiairs ontvangen een passende stagevergoeding. Wij werken onder andere samen met de Vereniging van Utrechtse Geografie Studenten V.U.G.S en studievereniging Sarphati.

Collega's aan het woord

Hoe is het om te werken bij Bureau BUITEN? Wat is de sfeer? Hoe kan je jezelf verder ontwikkelen? Bart en Rutger vertellen over hun ervaringen in onderstaande video's.

Kom vrijblijvend kennismaken

Interesse om eens vrijblijvend kennis te maken? Kom gerust eens koffie drinken bij ons op kantoor om kennis te maken en samen te kijken waar er mogelijkheden liggen. Neem contact op met onze HR adviseur Sanne van Kessel hr@bureaubuiten.nl om een afspraak te maken.

Neem contact op

Naar BUITEN