Romy Beemsterboer

Romy is adviseur bij onze organisatie.

Romy is een enthousiaste en breed geïnteresseerde adviseur gespecialiseerd in toerisme, recreatie & erfgoed.  Ze is leergierig, heeft een goed ontwikkeld empathisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden. Na haar studies Hoger Toeristisch & Recreatief Onderwijs aan Inholland Haarlem en Leisure, Tourism & Environment aan Wageningen Universiteit werkte zij als reisspecialist bij Riksja Travel. Nu werkt ze met veel enthousiasme aan onderzoek, visievorming en (beleids-) advies op het gebied van toerisme en recreatie bij Bureau BUITEN.

Een praktisch én gedegen resultaat

Romy gaat gestructureerd aan de slag en weet hoofd- en bijzaken goed van elkaar te scheiden. Haar toegevoegde waarde ligt in haar ervaring op het gebied van in duurzame ontwikkeling, project- en stakeholdermanagement en business modellen. Ze werkt met volle inzet naar een gedegen resultaat, waarbij ze prettig samenwerkt en prioriteiten stelt.

Ze is goed in het vertalen van onderzoeksresultaten naar concrete en haalbare uitvoeringsplannen. Ook heeft ze een scherp oog voor de wensen van de opdrachtgever en vindt ze het belangrijk om een goede relatie te bouwen, waar flexibiliteit en kwaliteit centraal staan. Met haar optimistische houding zorgt ze er samen met het team voor dat stakeholders aantrekkelijke, leefbare en veerkrachtige bestemmingen kunnen creëren.

Doorzettingsvermogen

Romy zet haar kennis en vaardigheden in voor vraagstukken gericht op toerisme, recreatie & erfgoed. Daarbij gaat ze voor opdrachtgevers aan de slag met een positief kritische blik. Of het nu gaat om het in kaart brengen  van recreatieve voorzieningen in de regio Amersfoort, het opstellen van een integrale visie vrijetijdseconomie of een marktgerichte verkenning van kansen en mogelijkheden voor het versterken van het dagrecreatieve aanbod in Noord-Limburg. Romy geeft voorkeur aan vraagstukken waarin ze zich vol kan vastbijten.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht