Romy Beudeker-Beemsterboer

Romy is adviseur bij onze organisatie. Graag stellen wij Romy aan je voor.

Kan je iets vertellen over je achtergrond?

“Ik heb Leisure, Tourism & Environment aan Wageningen Universiteit gestudeerd en daarvoor heb ik de studie Hoger Toeristisch & Recreatief Onderwijs aan Inholland Haarlem gevolgd. Ik heb een aantal jaren als reisspecialist bij Riksja Travel gewerkt en ik werk nu met veel enthousiasme aan onderzoek, visievorming en (beleids-) advies op het gebied van toerisme, recreatie & erfgoed bij Bureau BUITEN.”

Wat is jouw specialisme?

“Ik werk gestructureerd en weet hoofd- en bijzaken goed van elkaar te onderscheiden. Mijn toegevoegde waarde voor de vrijetijdseconomie is mijn ervaring op het gebied van duurzame ontwikkeling, project- en stakeholdermanagement en businessmodellen. Een prettige samenwerking, duidelijke prioriteiten en een gedegen resultaat vind ik erg belangrijk. Ik ben sterk in het vertalen van onderzoeksresultaten naar concrete en haalbare uitvoeringsplannen. Daarbij hou ik de wensen en behoeften van de opdrachtgever in de gaten.”

Waar krijg je energie van?

“Ik krijg er energie van om samen met een team te werken aan aantrekkelijke, leefbare en veerkrachtige bestemmingen. Met mijn optimistische houding bouw ik graag aan een goede relatie met de opdrachtgever. Zo werk ik aan het opstellen van een integrale visie vrijetijdseconomie of breng ik de recreatieve voorzieningen in de Regio Amersfoort in kaart. Ik bijt me graag vast in een project.”

Hoe is het om te werken bij Bureau BUITEN?

“Bij Bureau BUITEN werk ik in een enthousiast, doortastend en betrokken team. Ik kan mijn persoonlijke kennis en vaardigheden toepassen en verder ontwikkelen in een wereld vol mogelijkheden. Een specialistische organisatie, die actief is in hele land en het projectmatig werken zijn motiverende elementen.”

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

“Ik sport graag en ik vind het leuk om nieuwe gerechten te koken. Ook ontdek ik graag nieuwe plekken in binnen- en buitenland, maar voel mij toch het meeste thuis in Nederland. Mijn vrije tijd vul ik met gezelligheid met mijn vriend, familie en vrienden, buiten zijn of heerlijk ontspannen thuis.”

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht