Sarah Dikker

Sarah is adviseur bij onze organisatie. Graag stellen wij Sarah aan je voor.

Kan je iets vertellen over je achtergrond?

Voordat ik bij Bureau BUITEN kwam werken heb ik de bachelor Geografie, Planologie en Milieu met een specialisatie in verduurzaming afgerond. Vervolgens heb ik de master Environment & Society gedaan met een specialisatie in Local Environmental Change and Sustainable Cities. Ik had ook de kans om een minor audiovisuele communicatie aan de Universiteit van Valencia te volgen tijdens mijn bachelor. Daarnaast behaalde ik een propedeuse in Artificial Intelligence (AI). Ook heb ik tijdens mijn studie een jaar als bestuurslid gewerkt bij de badminton studentensportvereniging Stuban.

Wat is jouw specialisme?

Door mijn diverse studieachtergrond heb ik een unieke blik op projecten. Binnen projecten pas ik graag mijn analytische vaardigheden toe, steeds met een oog op de toekomst gericht. Daarnaast ben ik communicatief sterk, heb ik een probleemoplossend vermogen en heb ik een scherp oog voor detail. Door mijn leergierigheid rol ik snel in projecten en kan ik het mij snel eigen maken.

Waar krijg je energie van?

Ik krijg energie van het deelnemen aan nieuwe projecten, waar ik veel nieuwe dingen leer. Bovendien put ik energie uit projecten waarin er intensief contact plaatsvindt met opdrachtgevers en betrokkenen en ik vanuit diverse perspectieven leer kijken. Ook krijg ik veel energie van het onderzoeken van de rol van duurzaamheid binnen projecten, vooral in een tijd waarin duurzaamheid een integraal onderdeel vormt voor de toekomst.

Hoe is het om te werken bij Bureau BUITEN?

Ik heb het erg naar mijn zin bij Bureau BUITEN, waar ik werk in een enthousiast en gezellig team. Daarnaast vind ik de projecten waar ik aan werk inspirerend en is er een grote diversiteit binnen projecten waardoor je veel leert over verschillende onderwerpen en altijd iets nieuws leert.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik vaak bij vrienden te vinden. Daarnaast vind ik het fijn om de rust op te zoeken door de natuur in te duiken en lange wandelingen te maken. Ook heb ik een grote passie voor koken en vind ik het leuk om verschillende keukens te ontdekken.