nieuws

Nieuwe factsheets EU-programma’s nu beschikbaar

Nieuwe factsheets EU-programma’s nu beschikbaar

Het is de week van de Europese week van de regio’s en steden. Een week waarin Europese regionale en lokale ontwikkelingen centraal staan. Met dit jaar als thema ‘Together for Recovery’. Van 11 t/m 14 oktober worden meer dan 300 (online) evenementen georganiseerd, waar ook u aan kunt deelnemen. Meer informatie >>

Een mooi moment om weer een ​​update te geven over de EU-subsidieprogramma’s voor de periode 2021-2027. Op dit moment zijn de programma’s CERV, Creative Europe, Erasmus+, Horizon Europe en LIFE definitief vastgesteld. Per programma hebben wij een speciale factsheet gemaakt met de belangrijkste projectmogelijkheden en criteria. De factsheets voor de andere programma’s volgen zodra deze zijn vastgesteld. Download hieronder de factsheets.

Met het vaststellen van de nieuwe programma’s voor 2021-2027 zijn er weer volop subsidiekansen voor nieuwe projecten. De afgelopen maanden hebben wij voor verschillende organisaties subsidiescans uitgevoerd op de thema’s erfgoed, klimaatadaptatie, biodiversiteit en bodem- en waterbeheer. Bent u ook benieuwd naar de subsidiekansen voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Wittevrouwensingel 100
3514 AM Utrecht, Utrecht