Project

EU Interreg Vlaanderen-Nederland project RESANAT

Van idee tot projectuitvoering

Van idee tot projectuitvoering

De Openbare Vlaamse Afvalmaatschappij (OVAM) zet in op Europese samenwerking rond bodemkwaliteit en bodemsanering. Bureau BUITEN heeft hier vanaf het eerste projectidee ondersteuning bij geboden door een subsidiescan en het uitwerken van twee aanvragen. Nu ondersteunen wij OVAM ook bij de uitvoering van het Interreg Vlaanderen-Nederland project RESANAT.

Het RESANAT project test op drie locaties in Nederland en Vlaanderen technieken die gebruik maken van planten, bacteriën of natuurlijke grondstoffen om bestaande bodemvervuiling in te perken en/of op te nemen. Tot de projectpartners behoren Deltares, Witteveen+Bos, Tauw, Envisan (Jan de Nul groep), Dura Vermeer, bio2clean, iFLUX, en TTE Consultants.

Projectmanagement en financieel management

Bureau BUITEN verzorgt samen met het Subsidiehuis ondersteuning van het projectmanagement en financieel management. Wij ondersteunen bijvoorbeeld bij de voortgangsrapportages, het projectmanagementplan en de projectmeetings. Daarnaast bieden wij strategisch advies en sturing op het behalen van de gestelde outputs. Ook bieden we extra capaciteit voor het oppakken van aanvullende taken als dit vanuit OVAM wordt gevraagd.

Katrien Van de Wiele, Teamleider team Publieke Instellingen bij OVAM: “Dankzij de ondersteuning en expertise van Bureau BUITEN hebben de twee ingediende projecten RESANAT en NARMENA tot een succesvolle aanvraag geleid. Ook bij de verdere uitwerking van het project RESANAT zijn we als OVAM zeer tevreden over de aanpak van Bureau BUITEN. Het is een vlotte samenwerking op het gebied van projectmanagement en een correcte opvolging. Kortom zeer aangenaam om samen mee in zee te gaan.”

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit Europese project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Emma Klever, e-mailadres emma.klever@bureaubuiten.nl.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau BUITEN
Achter Sint Pieter 160
3512 HT, Utrecht